Kinderdagopvang & buitenschoolse opvang

In onze kinderopvang organisatie groeit het kinderaantal en de leidsters dragen allemaal hun steentje bij om het voor alle kinderen zo gezellig en prettig mogelijk te maken.

ODW kinderdagverblijf en BSO

In onze kinderopvang organisatie groeit het kinderaantal, en de leidsters dragen allemaal hun steentje bij om het voor alle kinderen zo gezellig en prettig mogelijk te maken.

Zo werken we op ons VVE-gecertificeerde kinderdagverblijf met de pop Puk die samen met de kinderen de wereld om hem heen ontdekt. Na de voorjaarsvakantie gaan we beginnen met het thema “wat heb jij aan vandaag ”, waarbij we alles aan bod laten komen wat te maken heeft met KLEDING: de kinderen kijken naar hun eigen kleren en spelen met verschillende kledingstukken. We spelen winkeltje, doen een wasje, maken een mooie ketting en passen kleding en schoenen. De kinderen proberen daarbij zoveel mogelijk zelf te doen. Elke dag maken we hier weer mooie foto’s van, zodat ouders ook mee kunnen genieten.

BSO ODW Nieuws!

Ondanks het slechte weer houdt niks ons tegen om lekker te spelen op de BSO. Misschien kunnen we dan niet altijd naar buiten door de regen en wind, maar dan is er meer tijd om te kunnen knutselen! Van pinda’s rijgen voor de vogels tot het verven van kop en schotels. Deze mogen (als de wind weer is gaan liggen) mooi in de tuin gezet worden. Tussen het spelen en kletsen door, maken we zeker ook tijd om naar liedjes te luisteren en mooie tekeningen te maken! We maken er met zijn allen steeds weer een feestje van!

Contactgegevens

Tel: 0186-650020
Email: info@ko-dehoekscheschool.nl
Website: https://dehoekscheschool.nl/kinderopvang