Tussenschoolse opvang

Lukt het je als ouder niet om jouw kind tussen de middag op te halen? Geen zorgen, ook hierin ontzorgt Onder de Wieken je graag. Onze tussenschoolse opvang is een fijne plek waar kinderen in alle rust van hun lunchmoment kunnen genieten. Er staat een overblijfteam van vrijwilligers klaar om jouw kind tussen de middag op te vangen. We eten en spelen in twee groepen; de jonge kinderen bij elkaar en de oudere kinderen bij elkaar. Daarna is er tijd om lekker buiten te spelen.

Eén keer overblijven kost €1,75. Aanmelden voor het overblijven kan door dit formulier in te vullen en te e-mailen naar overblijfodw@gmail.com.   

Juf Romeny vertelt:

“Ik vind het leuk om de kinderen te zien groeien en te zien ontwikkelen. Zowel op het kinderdagverblijf als op de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang. De interactie tussen en met de kinderen geeft mij voldoening in het werken. Geen dag is hetzelfde. En dat maakt het leuk!”

Nieuwsbrieven: op de hoogte blijven van wat er speelt op onze tussenschoolse opvang?

Alle ouders ontvangen met regelmaat een leuke nieuwsbrief vanuit Onder de Wieken, waarin we nieuwtjes en updates met je delen! De oude nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan op deze pagina.