Peuterspeelzaal

Stap voor stap groeien kinderen op. In hun jonge jaren komt er veel op ze af: ze leren wie ze zelf zijn, wie de mensen om hen heen zijn en ze ontdekken beetje bij beetje de wereld. Voor kinderen is een vertrouwde omgeving dan ook erg prettig. Daarom heeft Onder de Wieken alles onder één dak: de school, maar ook een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Op de peuterspeelzaal van Onder de Wieken zijn kinderen van 2 en 3 jaar meer dan welkom. Onze VVE-gecertificeerde leidsters doen er alles aan om van deze jaren onbezorgde jaren te maken voor uw kind, waarbij de ontwikkeling voorop staat. 

Juf Jose vertelt:

“Peuters zijn puur en onbevangen. Zij laten ons de wereld zien zoals het eigenlijk zou moeten zijn. Je ziet ze ontdekken en groeien, dat maakt het werken op de peuterspeelzaak voor mij zo leuk!”

Nieuwsbrieven: op de hoogte blijven van wat er speelt op onze peuterspeelzaal?

Alle ouders ontvangen met regelmaat een leuke nieuwsbrief vanuit Onder de Wieken, waarin we nieuwtjes en updates met je delen! De oude nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan op deze pagina.