Overblijven

Vanaf maandag 8 juni biedt de school weer overblijf aan. De school mag met vaste vrijwilligers werken. De tso-medewerkers die voorheen de overblijfgroep draaiden, zullen dat nu weer gaan oppakken.
Bij elke klas zal in de ochtend een krat komen te staan. De leerlingen die overblijven, leggen daar hun broodtrommels in. Als de lessen zijn begonnen haalt een medewerker van de tso (die handschoenen draagt of de handen heeft gewassen) alle kratten op. Zo kan het eten toch koud gezet worden in de koelkast.
We verdelen de kinderen die gebruik maken van de tso in twee groepen. De eerste groep gaat eerst binnen eten, wast vervolgens de handen en gaat buitenspelen. De tweede groep speelt eerst buiten, vervolgens wassen zij hun handen en gaan dan binnen eten. Tussen de groepen door worden de tafels schoongemaakt. We zorgen voor gepaste afstand tussen de kinderen (uit verschillende groepen) en ook tussen de kinderen en de tso-medewerkers.
U maakt gebruik van de tso zoals u dat gewend was. We vragen u gebruik te maken van de overblijf wanneer u dit echt nodig heeft.
Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar overblijfodw@gmail.com

Hier vindt u ons overblijfformulier