Kinderdagverblijf

 

Kinderen zetten vaak hun eerste ‘grote’ stap in een kinderdagverblijf. Hier ontmoeten ze andere kinderen, en natuurlijk de leid(st)ers. Ze leren omgaan met leeftijdsgenootjes: hoe is het om te moeten delen? Om contact te maken met andere mensen? Hoe anders zijn die andere kinderen eigenlijk dan ik? Deze ontdekkingstocht maakt van een kinderdagverblijf een belangrijke plek voor zowel kind als ouder. Dat beseffen wij op Onder de Wieken heel goed.

Op het kinderdagverblijf van Onder de Wieken laten we kinderen spelenderwijs het leven ontdekken, steeds weer in een ander thema. Zo is er momenteel het thema ‘Kleding’. We laten de kinderen kijken naar hun eigen kledingstukken, spelen winkeltje, doen een wasje en maken een mooie ketting die past bij hun kleding en schoenen. We dagen de kinderen op een leuke manier uit om zoveel mogelijk zelf op ontdekking te gaan. Ook de ouders kunnen meegenieten van wat de kinderen op Onder de Wieken doen: elke dag krijgen zij een paar leuke foto’s doorgestuurd van onze leidsters. Wel zo leuk!

Juf Jenniffer:

“Ik werk in de kinderopvang omdat, ik het heerlijk vind om met kinderen te werken. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om kinderen te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Om de  kinderen een leuke dag te bezorgen en om bij te dragen in de ontwikkeling zorg ervoor dat ik elke dag met plezier naar m’n werk ga.”

Nieuwsbrieven: op de hoogte blijven van wat er speelt op ons kinderdagverblijf?

Alle ouders ontvangen met regelmaat een leuke nieuwsbrief vanuit Onder de Wieken, waarin we nieuwtjes en updates met je delen! De oude nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan op deze pagina.